עץ השקד - נדל"ן ישראלי איכותי - גיליון 04

אופן ההכנה: מבשלים בסיר עם מלח את תפוחי האדמה עד לריכוך. מועכים לפירה. בסיר מבשלים: מגרדים את הבצלים במגרדת וקוצצים את הפטרוזילה מוסיפים את הבשר הטחון, מלח, פלפל שחור וקינמון. מוסיפים מים עד לכיסוי הבשר. מבשלים עד שהמים בסיר מתאדים. לאחר שהפירה קצת מתקרר - לוקחים קצת מהפירה ביד וממלאים בו קצת מתערובת הבשר שהתבשלה וסוגרים לקציצה. בצלחת אחת שמים שתי ביצים בצלחת נוספת שמים קמח מצה לוקחים את הקציצות שיצרנו - טובלים בקמח ולאחר מכן בביצה ומטגנים בשמן עמוק. בהצלחה! המצרכים: תפוחי אדמה 6-7 מלח - לפי הטעם ק"ג בשר בקר טחון 1/2 בצלים גדולים 2 ביצים 2 צרור פטרוזיליה מלח פלפל שחור קינמון קמח מצה הקציצות האגדיות של לאה יצחק, רכש | לאה מבשלת

RkJQdWJsaXNoZXIy MjgzNzA=