עץ השקד - נדל"ן ישראלי איכותי - גיליון 05

105 אופן ההכנה: נתחיל בלקלף בצלים וניצור להם חריץ עד המרכז של הבצל, עד שהבצלים מתרככים. 20- נניח בסיר עם מים וקצת מלח ונבשל כ נוציא את הבצלים לקערה עם מים קרים ונשמור את מי הבישול לרוטב. דקות, נוסיף בשר טחון ונטגן 3- במחבת עם מעט שמן נטגן בצל עד הזהבה, נוסיף גזר ושום ונערבב כ עד שהבשר מחליף צבע. נוסיף רכז רימונים, רסק עגבניות, נענע קצוצה, אורז יסמין ששטפנו וסיננו, מלח, מיץ לימון וצנוברים, נערבב הכל יחד, נביא לצמצום של הנוזלים ונכבה את האש. נסנן את הבצלים מהנוזלים ונפריד לגלדים. כל גלד נמלא במילוי ונגלגל, נניח במסודר בסיר רחב ונמוך, נסדר את הבצלים צמודים זה לזה שלא יהיה להם מקום לזוז. לרוטב: בסיר נערבב יחד רכז רימונים, סילאן, מלח ורסק עגבניות, נוסיף את המים בהם בישלנו את הבצל ונביא לרתיחה נשפוך את הרוטב מעל הסיר עם הבצלים, נכסה בנייר אפייה ונייר כסף. מעלות טורבו לשעתיים, נוציא, נוריד את הנייר כסף והנייר אפייה 180- נכניס לתנור שחומם מראש ל דקות נוספות, נוציא ונגיש. 20- נשקה קצת בנוזלים )אם צריך( ונכניס לתנור ל זה הכל תהנו! המצרכים: בצלים בגודל בינוני-גדול 7 למילוי: בצלים קצוצים 2 גזרים מגורדים 2 שיני שום כתושות 3 גרם בשר טחון 500 כוס אורז יסמין כוס רכז רימונים 1/4 צרור נענע טרייה חצי לימון סחוט מתכון של דבורה בר און, רפרנטית בדק | סוכריות בצל ממולא כפות רסק עגבניות 2 גרם צנוברים 40 מלח לרוטב: וחצי כוסות מים 2 )ממי הבישול של הבצל( כפות רסק עגבניות 2 כוס רכז רימונים 1/4 כפות סילאן 2 כפיות מלח 2

RkJQdWJsaXNoZXIy MjgzNzA=