עץ השקד - נדל"ן ישראלי איכותי - גיליון 05

אופן ההכנה: מכינים את המעטפת: משרים את הסולת במים עם מלח. נותנים למים להיספג במשך חצי שעה ואז .1 לשים בידיים ליצירת בצק )שימו לב שבלתי אפשרי לדייק בכמות המים שצריך, חייבים להרגיש את הבצק. אם נדמה לכם שהוא יבש הוסיפו מעט מים(. דקות עד שהוא הופך לשקוף. ואז את 3 מכינים את המלית: מחממים מחבת עם שמן ומאדים בצל .2 דקות תוך כדי ערבוב עד שהבשר מתפורר 5- הסלרי הקצוץ מוסיפים את הבשר והעוף ומטגנים כ ומשנה את צבעו. מוסיפים תבלינים ופטרוזיליה, טועמים, מתקנים תיבול ומעבירים לקערה לצינון. גרם כל אחד(. משטחים כל 40) בידיים רטובות צובטים מהבצק כדורים קטנים בגודל כדורי פינג פונג .3 כדור למעין פיתה, מניחים במרכז כפית של מלית, מקערים את היד וסוגרים לכדור. דקות )אין צורך להגיע להזהבה(. סלרי, תבלינים 3 מכינים את המרק: מאדים בצל בסיר גדול עם שמן .4 ורסק ומערבבים. סלק )חבלה חותכים לקוביות חבילה שניה טוחנים לנוזל ( מוסיפים מים ומביאים דקות, טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך. מוסיפים את הלימון. 15 לרתיחה. מבשלים מוסיפים את כדורי הקובה לתוך המרק הרותח, מנמיכים את הלהבה ומבשלים .5 בתיאבון! קילו סולת 1 כפית מלח 1 כוסות מים 3- כ למלית: בצל גדול, קצוץ 1 כפות שמן 2 חצי קילו בשר בקר טחון כפית בהרט 1 כפית פפריקה 1 מלח פלפל שחור כפות פטרוזיליה קצוצה 3 מתכון של אורטל חלבי | קובה סלק דק דק גבעול סלרי קצוץ דק למרק: בצל בינוני, קצוץ 1 כפות שמן 2 גבעולי סלרי 2 חבלות סלק בוואקום 2 כפות סוכר 2 קורט מלח כף רסק עגבניות 1 ליטר מים 2 רבע כוס מיץ לימון

RkJQdWJsaXNoZXIy MjgzNzA=