95 המצרכים: דלעת, חתוכה לקוביות רוביה / לוביה, חלוטה מראש תמרים מגולענים עלי סלק כרישה, פרוסה חבושים, פרוסים כל ירק נוסף שנהוג אצלכם בבית גל אסרף | צלחת ברכות לתיבול: כף גדושה סוכר חום כהה 1 כף כורכום 1/2 כפית קינמון 1/2 כפית פלפל שחור או לבן 1/2 כפית שטוחה מלח 1 כפות שמן זית (או שמן אחר) 8–7 כוסות מים רותחים 3 אופן ההכנה: בסיר רחב, מזליפים שמן זית ומניחים את כל הירקות, לפי הסדר. .1 מפזרים מעל את כל התבלינים. .2 מניחים את הסיר על להבה גבוהה, ולאחר כדקה מוסיפים את המים הרותחים. מכסים את הסיר. .3 דקות עד שעה, עד שהירקות רכים והטעמים נספגו. 50־ מבשלים על להבה בינונית כ .4 דקות, 12–10־ מעלות. מסירים את המכסה ומעבירים את הסיר לתנור ל 200־ מחממים תנור ל . 5 לקבלת גוון זהוב ומעט קראסט. התבשיל טעים במיוחד ביום שלמחרת, כשהטעמים מתמזגים ומתעמקים.טיפ: חג שמח ובתיאבון!
RkJQdWJsaXNoZXIy MjgzNzA=