עץ השקד - נדל"ן ישראלי איכותי - גיליון 07

המצרכים: מרינה יצקוביץ' | עוגת גבינה בכוס – קינוח אישי ומרשים אופן ההכנה: מלית גבינה: - בקערת מיקסר, מקציפים שמנת מתוקה, סוכר ואינסטנט פודינג עד לקבלת קרם יציב. - מנמיכים מהירות ומוסיפים בהדרגה את הגבינות. מקציפים כדקה נוספת לאיחוד. - מעבירים את המלית לשקית זילוף. הרכבת הכוסות: - מניחים כף פירורי עוגיות בתחתית כל כוס. - מזלפים שכבת מלית גבינה מעל. - מקררים כשעה לפחות להתייצבות. ציפוי פירות יער: - בקערית קטנה, מערבבים מים עם הג'לטין ומניחים להתנפחות. דקות עד רתיחה עדינה. 10- - בסיר קטן, מבשלים את פירות היער, הסוכר והנוזל שבחרתם על להבה בינונית כ - מכבים את האש, מצננים מעט ומוסיפים את הג'לטין. מערבבים היטב עד להמסה מלאה. - יוצקים כשתי כפות מציפוי הפירות על כל כוס, מעל מלית הגבינה. - מקררים עד שהג'לי מתייצב. הגשה: מגישים קר, מעוטר בפירות יער טריים (לא חובה). הערות: המתכון למלית מבוסס על מתכון של | ניתן להכין יום–יומיים מראש | כמות המנות תלויה בגודל הכוסות הכוסות בתמונה – באדיבות דורית. | קרין גורן בתיאבון! לתחתית: גרם פירורי עוגיות (לפי הטעם) 100 למלית גבינה: מכלים) 2( מ"ל שמנת מתוקה 500 כוס סוכר 2/3 גרם) אינסטנט פודינג וניל 40( כוס 1/4 30% גרם גבינת שמנת 250 גרם) 500 גביעים (סה"כ 2 9%–5 גבינה לבנה כוס יין / ליקר / מיץ / מים 1/2 לציפוי: גרם) ג'לטין 7( כף 1 כפות מים קרים 3–2 גרם פירות יער קפואים 150 כוס סוכר 1/4 ציוד נדרש: כוסות הגשה מיקסר שקית זילוף

RkJQdWJsaXNoZXIy MjgzNzA=